2008-11-14 17:12:51• hírek • Szatmár.ro

Útavatás Szamoskrassón

Csehi Árpád Szabolcs megyei tanácselnök, illetve az RMDSZ parlamenti tisztségviselői és jelöltjei avatták fel a „megyei útaszfaltozási program" keretében felújított Szatmárnémeti-Szamoskrassó utat.

Az avatón jelen voltak: Kovács Máté és Kónya László, a 2-es számú képviselői és 1-es számú szenátorjelölti választókörzet jelöltjei, Erdei D. István, az 5-ös számú képviselői választókörzet jelöltje, Szabó Károly szenátor, illetve a helyi önkormányzati vezetők.

Az útaszfaltozási programot az RMDSZ kezdeményezésére indította el a Szatmár Megyei Tanács, és keretében megyei szinten 180 kilométernyi megyei útszakaszra került új aszfaltréteg. Domokos Sándor, Kolcs község polgármestere szerint egy igen komoly megvalósítás végére tett pontot a tegnapi nap: a beruházás jelentősen megkönnyíti a község lakosainak mindennapjait.

Az RMDSZ körzeti képviselőjelöltje, Kovács Máté számára kettős öröm volt a nap, hiszen 30. születésnapján szülőfalujában vághatta át az avatószalagot. A jelölt/megyei tanácsos elmondta: a 18 kilométeres szakasz teljes rehabilitálása több mint 1,5 millió euró értékű beruházás volt. - Igen ráfért már erre az útra a felújítás, voltak olyan részek, ahol teljesen újra kellett önteni az alapot - mondta el Kovács Máté.

Átadták a felújított Szatmárnémeti - Szamoskrassó utat

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: